Catering świąteczny

CIASTA (ok. 12 porcji):È

ZUPY:

1. Barszcz czerwony 25 zł/1 l
2. Zupa grzybowa 40 zł/1 l

DANIA CIEPŁE:

1. Kapusta wigilijna z grzybami i olejem lnianym 8 zł/200 g
2. Karp smażony 12 zł/200 g
3. Udko z kaczki z modrą kapustą 16 zł/200 g
4. Poliki wołowe w sosie własnym  16 zł/200 g
5. Zraz wołowy z wędzonym kurczakiem 16 zł/150 g
6. Roladki z kurczaka faszerowane camembertem i żurawiną 12 zł/150 g

DANIA ZIMNE:

1. Ryba po grecku (dorsz) 15 zł/200 g
2. Karp w galarecie 13 zł/200 g
3. Śledzie w sosie musztardowo-miodowym 13 zł/200 g
4. Galaretka drobiowa 8 zł/200 g
5. Pasztet z żurawiną 50 zł/1 kg
6. Sałatka jarzynowa 38 zł/1 kg
7. Sałatka ziemniaczana ze śledziem 40 zł/1 kg

DANIA/DODATKI MĄCZNE:

1. Uszka z kapustą i grzybami 80 gr/szt.
2. Pierogi z kapustą i grzybami 3 zł/szt.

CIASTA (ok. 12 porcji):

1. Sernik z migdałami  60 zł (bezglutenowy)
2. Sernik dyniowy z nutą pomarańczy 70 zł (bezglutenowy)
3. Ptasie mleczko z nasionami chia i musem brzoskwiniowym 70 zł (wegańskie, bezglutenowe, bez laktozy)
4. Piernik orkiszowy z dżemem domowym 65 zł (bez laktozy)
5. DESPACITO - ciasto czekoladowo-orzechowe 75 zł (bez laktozy)