Propozycja cateringowa typu „Finger food”

Przekąski zimne

1. Rostbef pieczony z owocowym chutneyem
2. Tatar wołowy z piklami
3. Roladka z szynki z sosem tatarskim
4. Tatar ze śledzia z jabłkiem i ogórkiem
5. Marynowany śledz z sałatką z antonówki
6. Pasztet domowy z marynowanym grzybkiem
7. Koreczki z salami, oliwką i ogórkiem kiszonym
8. Koreczki z mozarelli, oliwki i pomidorka koktajlowego
9. Koreczki z camemberta z winogronami
10. Roladki z grillowanej cukinii z fetą, suszonymi pomidorami i kiełkami
11. Bukiet sałat z grillowanym kurczakiem, dresingiem miodowo-musztardowym i owocami
12. Sałatka ziemniaczana z kaparami i wędzonym łososiem
13. Sałatka cezar z parmezanem i chrupiącą szynką
14. Sałatka z buraczków z fetą i orzechami
15. Sałatka tajska z makaronem ryżowym, kurczakiem, sezamem i warzywami
16. Sałatka krabowa z makaronem ryżowym i domowym majonezem
17. Sałatka z szynką, ananasem i serem

Desery

1. Sałatka owocowa
2. Mini tiramisu
3. Deser jogurtowy chia z musem owocowym
4. Batonik a’la snickers

Cennik

Poniżej 250sztuk 3,5zł/porcja
Powyżej 250sztuk 3zł/porcja